Pharmaceris je proslavio prvi rođendan u Hrvatskoj!

Pharmaceris je proslavio prvi rođendan u Hrvatskoj!

U ugodnoj atmosferi Restorana Spoon, Pharmaceris je s velikim entuzijazmom proslavio svoj prvi rođendan na hrvatskom tržištu. Svečani događaj okupio je brojne partnere i magistre farmacije iz ljekarni diljem zemlje koje su pokazale oduševljenje Pharmaceris proizvodima, te se svojom podrškom već naziru kao mali Pharmaceris ambasadori.

Na početku svečanosti, Project Manager Marija Stanić, obratila se prisutnima i srdačno zahvalila na njihovoj vjernosti i potpori koju su pružili tijekom prvih godinu dana prisutnosti Pharmacerisa na hrvatskom tržištu. Istaknula je kako su njihova povratna mišljenja i sugestije igrali ključnu ulogu u prepoznavanju Pharmaceris proizvoda i brenda.

Nakon toga, predstavnici Pharmaceris-a iz Poljske pridružili su se slavlju. Oni su prisutnima pružili kratki uvid u povijest tvrtke i viziju njenih osnivača, posebno ističući doprinos doktorice Irene Eris u stvaranju Pharmaceris brenda. Također, najavili su uzbudljivu novost – dolazak nove anti-age linije kozmetike Dr. Irena Eris Clinic Way za iznimno osjetljiu kožu u Hrvatsku.

Nakon formalnog dijela programa, uslijedio je zabavni sadržaj koji je oduševio prisutne. Održan je zabavni kviz općeg znanja koji je izazvao smijeh i probudio natjecateljski duh među gostima.

Uz zvukove vrhunske glazbe koje je puštao DJ, plesni podij brzo se napunio. Naravno, rođendansko slavlje nije moglo proći bez slavljeničke torte i brojnih poklona.

Veselimo se nastavku suradnje sa svim partnerima u godinama koje dolaze kako bismo zajedno nastavili širiti kvalitetna rješenja za problematičnu kožu uz pomoć. Hvala vam na podršci i povjerenju!

Odaberi kategoriju

Najnovije objave

Održan 45. ESPEN kongres u Lyonu

Održan 45. ESPEN kongres u Lyonu

Celijakija – nedovoljno prepoznat zdravstveni problem

Celijakija – nedovoljno prepoznat zdravstveni problem

Antivirusno djelovanje laktoferina

Antivirusno djelovanje laktoferina

Najčešća alergija na hranu u djece

Najčešća alergija na hranu u djece