O nama

G-M Pharma Zagreb istaknuti je distributer širokog asortimana farmaceutskih proizvoda među kojima se ističe bogati portfolio proizvoda za enteralnu prehranu i hrane za posebne medicinske potrebe. Poslujemo od 1994. godine, a tijekom godina postali smo poznati po kvaliteti naših proizvoda i snažnim odnosima koje smo izgradili sa zdravstvenim djelatnicima.

Poslujemo od 1994. godine

Osnivanje tvrtke G-M Pharma Zagreb s 2 zaposlena, Osnivač Kitex Holding GmbH, Austrija.

1994.

Uvodimo prvu aminokiselinsku zamjenu P-AM Universal – pripravak za osobe s rijetkim metaboličkim bolestima na Listu lijekova HZZO-a. Početak suradnje sa SHS Gesellschaft für klinische Ernährung mbH, Njemačka.

1996.

Uvodimo prvo bezglutensko brašno Hammermühle “Mehl-Mix hell” na Listu lijekova HZZO-a.

1997.

Suradnja sa SHS, UK.
Suradnja sa Sigma-Tau Arzneimittel GmbH, Uvođenje lijeka Carnitene na Listu lijekova HZZO-a.

1998.

Uvodimo prvi Nutricia enteralni pripravak za odrasle na Listu lijekova HZZO-a – Scandishake što je ujedno i početak dugogodišnje suradnje s tvrtkom Nutricia

2003.

Broj zaposlenika povećan na 5 osoba.

2004.

Gradimo novo sjedište tvrtke G-M Pharma Zagreb u Odri i započinjemo suradnju s Nutricia brandom u posredništvu s tvrtkom NUMIL Hungary Kft.

2005.

Uvodimo Loprofin hranu s niskim udjelom proteina za osobe s rijetkim metaboličkim bolestima na Listu lijekova HZZO-a.

2010.

Značajno povećanje asortimana proizvoda Nutricia i Flocare na Listi lijekova HZZO-a.

2012.

Uvodimo jedinstveni proizvod u hrvatske ljekarne – dodatke prehrani s visokom koncentracijom laktoferina: Mosiac i Xflor.

2017.

Početak izravne suradnje s Nutricia Worldwide.

2019.

Izrada NutriGAP web aplikacije za zdravstvene djelatnike.

2021.

Početak suradnje s tvrtkom dr. Irenom Eris s.a. te distribucije Pharmaceris dermokozmetike.

2022.

Nastavak suradnje s tvrtkom dr. Irenom Eris s.a. te početak distribucije Dr Irena Eris Clinic Way dermokozmetike

2023.

Naša misija

U G-M Pharmi Zagreb, naša misija je usmjerena na dobrobit pacijenata i krajnjih korisnika koji se oslanjaju na proizvode koje distribuiramo. Čvrsto vjerujemo da je naša prisutnost u industriji vođena željom da služimo i podržavamo one kojima je potrebno. Kao rezultat toga, pažljivo biramo pouzdane partnere s dugogodišnjom tradicijom poslovne izvrsnosti i čvrstom predanošću iznimnoj kvaliteti proizvoda.

Naša je misija isporučiti rješenja za zdravstvenu skrb koja daju prioritet zdravlju i zadovoljstvu pojedinaca, osiguravajući da dobiju najbolje moguće proizvode i njegu. Posvećeni smo pozitivnom utjecaju na živote pacijenata i kontinuirano nastojimo premašiti očekivanja kroz našu nepokolebljivu predanost i etičke poslovne prakse.

Naša vizija

U G-M Pharmi Zagreb, naša vizija je podržati naše temeljne vrijednosti i održati najviše standarde kvalitete u svim aspektima našeg poslovanja uz kontinuirano širenje našeg dosega. Težimo biti više od pukog distributera. Želimo osigurati budućnost u kojoj pacijentima pružamo sveobuhvatnu podršku kroz edukaciju i osnaživanje zdravstvenih djelatnika.

Bliskom suradnjom s medicinskim stručnjacima nastojimo unaprijediti njihovo znanje i razumijevanje naših proizvoda, potkrijepljeno čvrstim znanstvenim dokazima. Edukativnim inicijativama nastojimo osigurati zdravstvenim djelatnicima potrebne alate za donošenje informiranih odluka za dobrobit svojih pacijenata.

Kombinirajući našu stručnost u distribuciji s fokusom na obrazovanje i znanstvenu podršku, cilj nam je poboljšati ishode pacijenata i pridonijeti napretku zdravstvene skrbi u cjelini. Oblikujmo zajedno budućnost u kojoj pacijenti dobivaju najveću moguću skrb i podršku koju zaslužuju.

G-M Pharma Zagreb istaknuti je distributer širokog asortimana farmaceutskih proizvoda među kojima se ističe bogati portfolio proizvoda za enteralnu prehranu i hrane za posebne medicinske potrebe. Poslujemo od 1994. godine, a tijekom godina postali smo poznati po kvaliteti naših proizvoda i snažnim odnosima koje smo izgradili sa zdravstvenim djelatnicima.

Proizvodi branda Nutricia čine najveći dio našeg poslovanja. Nutricia enteralni pripravci namijenjeni su različitim indikacijama kao što su sarkopenija, pothranjenost i dijabetes. U našem portfoliu mogu se pronaći i testovi za celijakiju, bezglutenska brašna, dodaci prehrani s laktoferinom i lijekovi za rijetke metaboličke bolesti. Odnedavno smo postali i distributeri visokokvalitetne ljekarničke dermokozmetike dr. Irene Eris, uključujući brendove Pharmaceris i Clinic Way.

Ponosimo se našim postignućima tijekom dugog niza godina. Omogućiti dostupnost medicinskih rješenja za pacijente s rijetkim metaboličkim bolestima i sindromima u Hrvatskoj, pri vrhu je ljestvice ostvarenih uspjeha G-M Pharme Zagreb. Osim brige o pacijentima ulažemo velike napore u edukaciju zdravstvenih djelatnika kako offline, tako i online putem naše NutriGAP web aplikacije dizajnirane isključivo za njih.